Uutiset

Etsimme tiimiimme myynnin ammattilaista

B2B Myynnin ammattilainen, yritysjohdon konsultointi (Suomen Yrityskehitys Oy)

Etsimme myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta menestyksekkäästä b2b palvelumyynnistä. Etsimämme henkilön työnkuvaan kuuluvat yritysjohdon konsultoinnin asiantuntijaprojektien myynti ja myynnin tukipalvelut uusille ja olemassa oleville asiakkaille. Asiakkaina ovat suomalaiset pk-yritykset. Työpiste sijaitsee ensisijaisesti Jyväskylässä. Eduksi näemme, jos olet tehnyt ennen asiantuntijapalveluiden myyntiä ja sinulla on kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta.

suomi

Blogi - Kasvuyritys, minne olet matkalla?

Kasvuyritys, minne olet matkalla? - Neuvoja kansainvälistymiseen

Seppo Laine, Suomen Yrityskehitys Oy, 31.10.2017

https://www.kasvuopen.fi/blogi/kasvuyritys-minne-olet-matkalla 

suomi

Startup - oikotie Eurooppaan on avoin

Startup - oikotie Eurooppaan on avoin 

Suomalaiset kasvuyritykset Artome, Flexound ja SmartBlock menevät yhdessä maailmalle ja aloittavat valloittamalla Saksan. Yritykset on kutsuttu IMM Cologne -messujen vetonaulana toimivaan älytaloon. Yhteistyössä yritykset markkinoivat toisiaan, jakavat verkostojaan sekä buustaavat myös toistensa myyntiä kasvuun. Yritysryhmä hakee mukaansa oman alansa parhaita yrityksiä, jotka haluavat kasvaa Suomen rajojen ulkopuolella.

Katso video ja lue lisää www.artome.fi/IMM

suomi

Yrityskehitys mukana Kasvu Open Karnevaalissa

Tule tapaamaan kasvun asiantuntijoita

Kasvu Open Karnevaali järjestetään tänä vuonna 25.-26.10. jo totuttuun tapaan Jyväskylän Paviljongissa. Tilaisuus tarjoaa kiinnostavia puheenvuoroja ja mahdollisuuden tutustua innostaviin finalistiyrityksiin ja verkostoitua eri toimialojen kasvun ammattilaisten kanssa.

suomi

Etsitkö yrityksellesi rahoitusta?

Etsitkö yrityksellesi rahoitusta?

Onko yrityksesi vasta perustettu ja etsii siemenvaiheen rahoittajaa idealleen vai onko toiminta jo vakiintunutta, ja tavoittelet nyt kasvua kansainvälisiltä tai kotimaan markkinoilta? Rahoitus herättää kuitenkin kysymyksiä – kuinka tuleva kasvu kannattaisi rahoittaa?

- Pohditko vaihtoehtoja esim. pääomasijoituksen ja lainan välillä?

suomi

Sivut

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Yhteydenottolomakkeeseen >

Mottomme

”Suomi tarvitsee innovatiivisia ja kansainvälisiä kasvuyrityksiä."