Uutiset

Laita myynti lentoon!

Laita myynti lentoon! - Asiantuntijapalveluita myynnin & markkinoinnin kehittämiseen

Jyväskylän kaupunki pilotoi yrityspalveluseteliä. Setelin arvo on 2 500 EUR tai 5 000 EUR (ALV 0 %).

Suomen Yrityskehityksen palveluseteliprojektien tavoitteena on vauhdittaa myyntiä ja osoittaa markkinoinnille suunta. Ratkaisemme mm. myyntiä hidastavat tekijät ja löydämme oikean suunnan myynnin ja markkinoinnin toimenpiteille. Parhaassa tapauksessa saatamme yrityksesi yhteen potentiaalisten asiakkaiden kanssa!

suomi

Beer & business design March 28 @ Maria 01

Beer and Business design - From ideas to business concepts

Are you on your way to be a successful startup team? Do you know how to crystallize your business concept to yourself and to your investors? Join our workshop to learn how to engage your whole team in taking your idea to a crystal clear business concept!

suomi

Älyhoiva-ohjelmassa uusia kumppaneita ja kasvua

Kasvuhaluiset yritykset kehittävät Älyhoivaan kohdistuvaa tarjontaa ja myyntiä Suomen Yrityskehityksen Smart Digital Home -ohjelmassa

Suomen Kotidata on lähtenyt rakentamaan Älyhoiva (Smart Care) -kokonaispalvelumallia. Suomen Yrityskehitys kokoaa Kotidatan ympärille toisiaan täydentävien älykkäiden hoivatuotteiden ja -palveluiden toimijoita, tuotteistaa palvelukokonaisuutta ja kehittää sen myyntiä kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille.

suomi

Älykoteja toteuttava Smartecno mukana Älyhoiva-ohjelmassa

Älykoteja toteuttava Smartecno mukana hoivatoiminnan verkostoa yhteen kokoavassa Älyhoiva-ohjelmassa

2016 perustettu Smartecno on erikoistunut modernien kotiautomaatiojärjestelmien ja verkkoratkaisujen suunnitteluun, maahantuontiin ja myyntiin. Smartecno -järjestelmä asennetaan asunnon sähköverkon päälle ja se muuttaa kuluttajien kodin älykkääksi.

suomi

Älyhoiva-ohjelman veturina Kotidata

Älyhoiva-ohjelman veturina Kotidata

Hoivatoiminnan ympärille on viime aikoina syntynyt lukuisa joukko älykkäitä, digitalisaatiota hyödyntäviä ratkaisuja ja palveluita. Markkinoilta puuttuu kuitenkin ratkaisu, jossa tämä monimuotoinen verkosto yhdistetään asiakkaalle helppokäyttöiseksi palvelukokonaisuudeksi. 

suomi

Sivut

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Yhteydenottolomakkeeseen >

Mottomme

”Suomi tarvitsee innovatiivisia ja kansainvälisiä kasvuyrityksiä."