Kansainvälistyminen

Tähtäimessä kansainvälistyminen

Parannamme kansainvälistymissuunnitelmien onnistumiskerrointa ja vauhditamme asiakkaidemme markkinoille menoa. Kirkastamme suunnitelmat, huolehdimme resurssien riittävyydestä, tunnistamme asiakkaat ja autamme avaamaan markkinat – aina kauppojen syntymiseen saakka.

Suunnitelmat & toimeenpano – suorempi reitti onnistumiseen

Hyvin valmistellun suunnitelman avulla yrityksesi pääsee tavoitteeseensa todennäköisemmin. Toteuttamiskelpoinen suunnitelma on uskottava myös rahoittajien näkökulmasta ja auttaa siten rahoituksen saamisessa.

Kirkastamme kansainvälistymissuunnitelman. Luomme yrityksesi kanssa aikataulutetun suunnitelman toimenpiteineen, tavoitteineen, vastuineen ja resursseineen. Varmistumme yhdessä siitä, että mm. tuotteistus, rahoitus ja tiimi ovat kansainvälisen kasvun vaatimassa kunnossa.

Tarvittaessa autamme käytännön toimeenpanossa osana yrityksesi tiimiä. Asiantuntijamme roolin sovimme yrityksesi tarpeiden mukaan.

Go-to-market – vauhtia markkinoiden valloitukseen

Markkinakartoituksen aikana syntyvät ensimmäiset leadit myynnille. Samalla varmistutaan esim. asiakastarpeesta, arvolupauksesta ja siitä, keitä asiakkaanne ja kumppaninenne todella ovat.

Markkinakartoituksessa kontaktoimme suoraan potentiaalisia asiakkaitanne. Keräämme tietoa, mutta ennen kaikkea teemme yritystänne tunnetuksi. Tuotteen ollessa kunnossa syntyvät myös ensimmäiset leadit myynnille!

Autamme myös leadien jatkokäsittelyssä. Useissa maissa paikalliset resurssimme auttavat yritystänne valmistelemalla ja osallistumalla tapaamisiin, sopimalla palavereita ja jakamalla tietoa paikallisesta bisneskulttuurista ja toimintatavoista. Käytännössä teemme yrityksellesi kauppaa yhdessä. Vastaavat toimenpiteet sopivat myös kumppanineuvotteluihin.

Minne yrityksesi on matkalla?

Kerro yrityksesi tarpeista – tukea tarjoamme useilla eri mantereilla paikallisin resurssein!

Esimerkkejä kohdemaista ja –alueista:

  • Ruotsi
  • Norja
  • Saksa
  • Italia
  • Arabiemiraatit / Lähi-Itä
  • Yhdysvallat
  • Kiina

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Yhteydenottolomakkeeseen >

Mottomme

”Suomi tarvitsee innovatiivisia ja kansainvälisiä kasvuyrityksiä."