Harri Turunen

suomi

Harri Turunen

Senior Advisor
p. 040 566 8928
harri.turunen(at)yrityskehitys.com

Työkokemus: Yli 20 vuotta alan suurimpien ja toimialansa johtavien finanssi-, terveys- ja hoivapalveluyritysten eri johdon tehtävissä.

Hallitusten jäsenyyksiä: Mm. Midinvest Management Oy v 2011-2013, Tuhansien Järvien Uusyrityskeskus v 2002-2013 ja Jyväskylän Kotisäätiö v 1995-1999.

Tehtäviä:
Hoiva- ja terveysala: Liiketoimintajohtaja (konsernin johtoryhmän jäsen), myynti- ja markkinointijohtaja, kaupallinen johtaja ja työterveys-lääkärikeskus-sairaalan yksikönjohtaja
Finanssi- ja vakuutusala: Liiketoimintajohtaja (alueyhtiön johtoryhmän jäsen) paikallisjohtaja, myyntijohtaja ja pankinjohtaja.

Toimialakokemus:
Yksityiset hoivapalvelut: Vanhusten ja vammaisten asumispalvelut, kotityöpalvelut ja kotisairaanhoito, sekä terveys-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalvelut.
Yksityiset terveyspalvelut: Yleis- ja työterveyspalvelut, erikoissairaanhoito, diagnostiikka, sekä päiväkirurgia.
Finanssiala: Yritysanalyysit, yritys- maatila- ja yksityisten luottopalvelu, säästäminen sekä sijoittaminen.

Erityisosaaminen: Palvelualan, erityisesti yksityisten sosiaali- ja terveyspalveluiden liiketoiminnan-, muutoksen-, myynnin-, viestinnän- ja markkinoinninjohtaminen. Investoinnit, yritysjärjestelyt ja –kaupat sekä palvelu-, brändi- ja markkina-analyysit.Uuden palveluliiketoiminnan kehittäminen sekä terveysteknologian hyödyntäminen osana nykyistä ja tulevaa liiketoimintaa. Uudet yhteistyömallit sekä verkostot.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/harri-turunen-05076438/

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Yhteydenottolomakkeeseen >

Mottomme

”Suomi tarvitsee innovatiivisia ja kansainvälisiä kasvuyrityksiä."