Yrityksesi
PARHAAKSI

Tehostamme liiketoimintaasi ja kasvatamme
yrityksesi arvoa sen kaikissa vaiheissa.

Lue lisää

18/05/2018 Yrityskehitykselle toimipiste Tukholmaan Lue lisää

Tehtävämme on kasvattaa yrityksesi arvoa.

Suomen Yrityskehitys Oy kehittää, kiihdyttää ja järkeistää asiakkaidensa yritystoimintaa. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat startup-, perhe- ja kasvuyritykset. Kasvatamme yrityksesi arvoa esimerkiksi luomalla kannattavaa kasvua, alentamalla kuluja tai avustamalla rahoitus- ja yritysjärjestelyissä. Meillä on jo yli 150 tyytyväistä asiakasta mm. seuraavilta toimialoilta:

Terveys ja hyvinvointi  |  Digitalous ja kyberturvallisuus  |  Konepajateollisuus  |  Kestävä kehitys ja biotalous

Lue lisää

Tarvitsetko tukea uudelle yritykselle?

Yrityksen alkutaipaleella on tärkeintä päästä keskittymään oleellisiin asioihin. Tyypillisesti haasteellisia asioita ovat myynti ja rahoituksen riittävyys. Me tuemme yritystä ja kiihdytämme sen arvon kasvua tuomalla lisää resursseja johtamiseen ja auttamalla yrittäjiä keskittymään oleelliseen.

Lue lisää

Mielestämme kasvun tulee olla kannattavaa.

Määrätietoinen kasvuvaihe tulee nähdä projektina – kasvun lisäksi haetaan kannattavuutta. Kasvua rakennettaessa varmistetaan strategian realistisuus, kasvua tukeva johtaminen, riittävät resurssit ja yritysrakenne.

Lue lisää

Mielessä yrityksesi myynti?

Kun myynnistä on tehty päätös, kasvatamme yhdessä yrityksen arvoa ja haluttavuutta. Parhaan hinnan yrityksestä saa, kun ostaja himoitsee sitä. Ennen myyntiä suoritamme arvonmääritykseen ja teemme valmiiksi kaiken yrityskaupan kannalta oleellisen dokumentaation.

Lue lisää

Toteutamme kanssasi onnistuneen sukupolvenvaihdoksen.

Sukupolvenvaihdokseen kannattaa varautua ajoissa. Mikä on yrityksen kannalta paras ratkaisu? Mitkä asiat on laitettava kuntoon ennen sukupolvenvaihdosta? Kuinka uusi sukupolvi perehdytetään tulevaan vastuuseen - tarvitaanko johtoon ulkopuolista vahvistusta? Miten kaikki rahoitetaan ja kuinka sopu säilyy?

Lue lisää

Palauta yrityksesi arvo takaisin nousukäyrälle.

Kriisiyrityksen tulevaisuuden menestyksen avaimet ovat hukassa ja sen arvo laskee laskemistaan. Karsimalla rönsyt ja keskittymällä oleelliseen saamme yrityksesi arvon takaisin nousukäyrälle.

Lue lisää